După ce acum două luni a fost cerută în căsătorie, interpreta Gloria Gorceag trăiește primele emoții din pregătirile pentru nuntă. Cântăreața a început deja să facă turul magazinelor în scopul de a alege rochia perfectă în care va apărea la marele eveniment. Totuși, viitoarea mireasă nu și-ar dori o petrecere obișnuită.


Acum câteva minute, pe contul de Instagram al interpretei, a apărut o imagine în care aceasta se află într-unul din saloanele pentru rochii de mireasă. Chiar și așa, Gloria nu s-a arătat foarte entuziamată de provocarea ce i-a fost pusă în față:

„Eu nu cred că sunt o mireasă tipică. Dacă ar fi după voia mea, fără să ascult sfaturile mamei, a logodnicului, a verișorului, a bunicii, aș face o nuntă în pădure, cu 30 de oameni și porumb fiert, într-o rochie de culoarea piersicilor. Dar, pentru că nu trebuie să fiu o egoistă și să fac skip peste pregătirile de nuntă, pentru că e o dată în viață, mă conformez regulilor și probez rochii adevărate de mireasă.”, a menționat cântăreața în descrierea pozei.

15803456_174986406313964_1870737335792959488_n

Pentru probă, interpreta a ales o rochie de tip sirenă, care să îi scoată în valoare cele mai frumoase trăsături. Care va fi alegerea finală, însă urmează să aflăm în cel mai scurt timp.

Citește și: Sărbătoare dublă pentru Gloria Gorceag! De ziua ei, a fost cerută în căsătorie! (Foto)

Amintim că artista și logodnicul său, compozitorul și producătorul Vitalie Catana, alias Smally sunt împreună de șașe ani.

Foto: Facebook.com, Instagram.com