Maternitatea îi priește de minune. Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag este în culmea fericirii, iar aceasta i se citește pe față. Artista a pozat lângă pomii în floare, fără pic de machiaj, zâmbitoare și ravisantă. Am descusut-o nițel despre cum este pentru ea această perioadă.

Vezi și: Gloria Gorceag este însărcinată! Interpreta a realizat o ședință foto superbă alături de soțul ei

„E o perioadă foarte frumoasă. Nu pot spune că e totul doar lapte și miere, dar ador când simt copilul cum “dansează”. Mă simt bine, pot să lucrez, să cant, să fac sport, doar că am limite. Înțeleg că nu trebuie să exagerez cu nimic și mă strădui să respect cu strictețe recomandările doctorului”, ne-a spus Gloria.

Artista recunoaște, cel mai greu este să ții frâu poftelor, mai cu seamă că există riscul depunerii kilogramelor.

Cel mai greu e cu poftele. Uneori mănânc alimente pe care înainte nici nu le observam pe rafturile din magazine. Pentru mine cel mai trist este că nu mai pot merge diminețile la sală, pentru că sarcina m-a făcut o somnoroasă”, recunoaște artista pentru EA.md.

Chiar dacă noile tehnologii le prezic cu exactitate sexul copilului, prezentatoarea și interpreta Gloria Gorceag este foarte sceptică. iată de ce ne spune că va alege nume numai după ce va vedea în brațe bebelușul.

„Nu ne grăbim nici cu alesul numelui. Eu de felul meu sunt sceptică – până nu văd, nu cred. Nu vreau să alegem un nume, de exemplu de fetiță și apoi să aflăm că e băiat, ori invers”, ne-a spus Gloria, râzând.

Foto: Facebook.com/GloriaGorceag