Gina Pistol a dezvăluit într-un interviu, lucruri despre care nu a mai vorbit anterior. Vedeta TV a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley, dar și de ce a ales să nu o facă publică.

Gina Pistol a stat de vorbă cu reporterul Elle.ro, despre relația sa de cuplu, dar și alte aspecte ale vieții sale personale.

Întrebată cum este relația sa de cuplu, Gina Pistol a declarat: „Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”.

Gina Pistol a mai vorbit și despre motivul care a determinat-o pe ea și partenerul ei de cuplu, Smiley, să fie atât de discreți cu privire la relația lor, dar și despre întrebările pe care nu și le-ar dori să i se adreseze vreodată din partea presei.

Urmărște video cu declarațiile Ginei Pistol pe acest link.

SURSA

Distribuie articolul: