Dacă veți avea vreodată ocazia să gustați din deliciile gheretei „Le More”, din orașul italian Parma, să știți că fructele, legumele și zarzavaturile găsite aici sunt vândute cu dragoste de către o moldoveancă. Domnica Popov se află în Italia deja de 15 ani, timp în care a reușit să-și pună pe picioare propria afacere „verde”. Ghereta de vegetale a Domnicăi e vizitată zilnic de zeci și zeci de „parmigini” care aleg prospețimea și bunul-gust!

16933695_1802643260061500_1512455849_nDomnica Popov și-a lansat această delicioasă afacere grație spijinului soțului – cetățean italian, care deține o bază angro de fructe, legume și zarzavaturi aduse din Sicilia.

Afacerea se bucură de mari reușite. Băștinașii, de la cetățenii de rând și până la clasa „premium”, pășesc pragul acestei gherete pentru prospețimea și aroma produselor vândute aici. Niciun produs din cele comercializate la ghereta Domnicăi nu se păstrează la frigider, înainte de a fi scos la vitrină. Prospețimea și grija sunt puse în capul mesei.

„Am obținut de 3 ori am titlul de cel mai frumos butic din Parma. Și angajații primăriei sunt clienții noștri”, ne-a mărturisit moldoveanca din spatele acestei afaceri.

cats

Mai multe detalii ale acestei povești de succes aflați aici:

Cum a reușit moldoveanca Domnica Popov să-și deschidă la Parma o gheretă cu vegetale siciliene extra proaspete

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: