Pentru gurmanzii cu gusturi fine, anunțăm un master class inedit!

Din dorința de a dezvălui vizitatorilor noștri cele mai deosebite rețete organizăm un atelier de preparat melci

Gourmand impreună cu Studioul gastronomic Lo chef te invită pe 10 septembrie să faci bucate- noutate.

Așa cum melcii sunt mâncarea-vedeta, originară din Franța, cine ne-ar putea invăța mai bine cum sa-i ii pregatim, daca nu un bucatar francez?!

De aceea, pentru a-ți dezvălui secretele preparării acestui deliciu, l-am invitat pe Thierry Ernst, bucătar chef francez!

Melcul este renumit atit in Franța, cât și in Marea Britanie pentru carnea foarte curată și cu un conținut scăzut de grasimi saturate, datorita faptului ca aceste moluște se hrănesc în principal cu plante. In plus, aminoacizii din carnea de melci favorizeaza eliminarea celulitei. Altfel spus, pe linga un răsfăț culinar, carnea de melc mai este și un ingredient sănătos. 

Vă așteptpm pe 10 septembrie, ora 18:00, in studioul gastronomic Lo Chef, să pregătim : 

– “Melci a la provençale”
– “Desert de pere in stil franțuzesc”

Pretul pentru participarea la masterclass – 280 lei. Este nevoie de înregistrarea prealabilă fiindcă sunt locuri limitate.

Pentru inregistrari ne puteti apela la nr. de telefon 061106834, sau scrie la adresa lochef.md@gmail.com.

Adresa Studioului : Chisinau, str. Albisoara 82/8, în studioul 

Distribuie articolul: