Beneficiile gălbenușului de ou sunt pe larg cunoscute. Această componentă valoroasă a oului este bogată în vitamine și acizi graşi Omega 3 exact ca peștele, plus alți compuși pe care ar trebui să-i luăm în considerare atunci când renunțăm la ouă. Mai jos, veți găsi o rețetă neordinară de preparare a gălbenușurilor tartinabile.

Pentru preparara gălbenușurilor tartinabile, veți avea nevoie de doar câteva ingrediente: 

  • 1 pahar de sare
  • 1 pahar de zahăr
  • 4-6 gălbenușuri de ou

Mod de preparare: 

Într-o farfurie mai adâncă, amestecați paharul de sare cu cel de zahăr.

1 (1)

Deasupra lor, turnați foarte atent gălbenușurile. Acestea nu trebuie să se împrăștie.

2

Presarați deasupra gălbenușurilor un alt amestec de zahăr și sare. Lăsați gălbenușurile să stea în sare și zahăr pentru 3 ore.

3

După 3 ore, va trebui să scoateți atent fiecare gălbenuș, cu ajutorul unei linguri.

4

Spălați fiecare gălbenuș cu apă de sub robinet.

5

Gălbenușurile tartinabile sunt gata de uns pe pâine.

6

Mai multe detalii, aici:


Foto: captură video

Distribuie articolul: