Nu doar Meghan Markle are parte de un „happy end”. Şi fostul ei soţ, producătorul Trevor Engelson, şi-a întâlnit marea iubire şi a făcut pasul cel mare.

Trevor Engelson s-a căsătorit, sâmbătă seara, cu nutriţionista Tracey Kurland de 32 de ani fiica unui bancher multi-milionar. Ceremonia a avut loc la o reşedinţă privată din Hidden Hills, vecină cu proprietatea lui Kim Kardashian şi-a lui Kanye West, povestește okmagazine.ro.

 

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, de mireasă, extrem de îndrăzneaţă. Cu umerii căzuţi, de o lungime medie şi cloş, rochia a atras privirile tuturor celor prezenţi la eveniment. Make-up-ul a fost unul discret, iar coafura una simplă. A fost, însă, o alegere extrem de diferită faţă de cea pe care Meghan Markle a făcut-o la nunta cu Prinţul Harry al Marii Britanii.

Trevor Engelson a îngenunchiat în faţa iubitei sale în iunie, la doar două săptămâni după ce fosta lui soţie, Meghan Markle, s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Relaţia lor datează din noiembrie 2017. Trevor şi Meghan au fost căsătoriţi din 2011 şi până în 2013.

Vezi și: Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle (Foto)