După un divorț răsunător de acum aproape un an, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu își caută fiecare de viața sa. În timp ce EBA e mămică solitară însă, Syda trăiește o nouă poveste de iubire, alegând și de această dată o femeie frumoasă și cunoscută în România.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass-media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi.  Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect. Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu” – cu acest mesaj își anunțau separarea cei doi soți, la început de septembrie 2016.

La doar câteva luni distanță, Bogdan Ionescu s-a reăndrăgostit, cucerind-o de această dată pe Maria Grigoriu – un model de 28 de ani, cunoscut în România grație contractelor pe care le-a semnat cu branduri vestimentare celebre, apariției într-un videoclip și transferului de imagine pe care l-a oferit pentru o clinică din România.

#splash #summer #tan #pool @victoriassecret

A post shared by Maria Grigoriu (@marie.geral) on

Recent, tânăra și-a deschis și un magazin de haine.

Maria nu-și ascunde relația cu fostul soț al Elenei Băsescu, ba mai mult – o afișează pe rețelele sociale, în fotografiile distribuite din vacanțe.

Elena Băsescu petrece momente de preț alături de picii săi. Cât de mari s-au făcut Traian și Sofia

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: