Nicolas Sarkozy nu ratează nicio ocazie de a o aplauda pe soția sa, Carla Bruni. Iar pe 17 iulie, când aceasta a susținut un concert în Juan-les-Pins, fostul președinte francez s-a aflat în primele rânduri pentru a-și susține partenera de viață.

Este cel mai mare fan al ei. Potrivit okmagazine.ro, cum îi permite agenda, Nicolas Sarkozy își urmează soția prin țară, la concerte. Fostul șef de stat s-a arătat dintotdeauna mândru de soția și abilitățile sale vocale, așa că nu ne-a surprins să-l vedem, în public, la cel mai recent.

”Îmi iubesc soția, dar iubesc și artista din ea. Am avut ocazia să o văd în multe spectacole. Cred că trebuie să o descoperiți pe noua Carla Bruni în spectacole. O să cânte piese de pe noul album”, a declarat Nicola Sarkozy după cel mai recent concert al soției sale.

Cât despre Carla care are 50 de ani, fosta primă-doamnă a Franței pare că și-a găsit în sfârșit vocația. După ani petrecuți pe podium, alții în spiritul politicii, Carla se dedică muzicii și chiar înregistrează succes cu cariera sa. La cel mai recent spectacol, aceasta a îmbrăcat un outfit foarte sexy, compus dintr-o pereche de pantaloni de piele neagră, un top roz și un sacou cambrat, negru. Cu mișcări scenice sexy, dar și cu vocea sa inconfundabilă, Carla Bruni a cucerit publicul la cel mai recent concert.

După o carieră de succes în modeling, Carla Bruni, în anul 1997 a părăsit lumea modei și s-a dedicat complet muzicii. În 2002 a lansat un album – “Quelqu’un m’a dit”, un produs pentru care este cunoscută şi acum, după un deceniu. Cu toate că nu a scos pe piaţă multe albume, datorită stilului său, Carla Bruni a atras atenţia multor regizori: unii i-au împrumutat melodiile pentru coloane sonore, alţii, precum Woody Allen, i-au propus roluri în filme.

Distribuie articolul: