Cel mai greu moment prin care trece o mamă este să-și vadă copilul suferind. Damian, unul din gemenii familiei Manciu, are nevoie de operație la ochișor.

Damian are doar 6 anișori și în curând va merge în clasa întâi. Din păcate, piciul a suferit vara trecută un accident și, deși, medicii au reușit să-i salveze ochișorul, acesta are nevoie de o operație pentru a-și recupera vederea.

Și cum orice mamă este gata să răstoarne munți pentru a-și lipsi copilul de suferințe, Olga Manciu a decis să ceară ajutorul mamelor, a femeilor și a tuturor celor care nu vor rămâne indiferenți. Aceasta a decis să-și pună lucrurile în vânzare organizând un târg de caritate, care va avea loc în această duminică, pe 10 februarie, la Backstage Music Hall.

Olga face apel atât la femeile care vor dori să procure câte ceva, dar și la cele care au lucruri în stare bună sau noi, pe care sunt dispuse să le doneze. Aceasta le așteaptă joi, începând cu ora 18:00 și până la 21:00 pe bulevardul Moscovei 17/3, pentru colectarea acestor lucruri, care vor fi puse în vânzare în cadrul târgului.

De asemenea, foarte curând Olga va face publice datele bancare a unui cont de colectare, dar și a unui cont paypal pentru donații online. Aceasta promite că, în caz că se vor colecta mai mulți bani decât sunt necesari pentru operația lui Damian, restul fondurilor vor fi donate altor copii care suferă de probleme cu vederea.

Sursa: Facebook.com, Instagram.com