E o tradiție ortodoxă ca înainte de botez, mama să cheme preotul acasă pentru a-i citi ei 40 de zile (moliftă), iar nou-născutului - pentru a putea fi strigat pe nume. Ieri, Andreea Bănică le-a împărtășit fanilor că a chemat părintele acasă, pentru a îndeplini acest ritual, care, din spusele vedetei, a adus mai multă liniște în casă.

Artista l-a chemat acasă pe Părintele Irineu – cel care i-a cununat pe soți, a botezat-o pe fiica mai mare și tot cel care îl va boteza în curând și pe micuțul Noah Andrei. Despre acest obicei, cântăreața a vorbit pe blogul său, andreeabanica.com.

img_6523„De când am venit cu Noah acasă, nu am dormit nopțile mai mult de 2-3 ore […].

Pot spune că am avut o zi superbă, cu mult soare, așa cum îmi place mie, alături de preotul Irineu, cel în fața căruia ne-am cununat religios, cel care ne-a botezat-o pe Sofia Maria și ulterior îl va boteza și pe Noah Andrei, tot în Biserica Sf. Spiridon. Au trecut câțiva ani buni de când nu ne văzusem și mi-a prins atât de bine să stau de vorba cu el, să luăm prânzul împreună cu un slujitor al Domnului în casa noastră, alături de nașii noștri iubiți și prieteni adevărați. Recunosc, nu am mers des la biserică, însă faptul că Părintele Irineu a intrat în casa noastră cu sufletul curat, mi-a dat acea stare de bine.

După nopți nedormite și multă oboseală acumulată, această vizită a preotului, care s-a simțit bine stând cu noi până la venirea serii, ne-a făcut să uităm de oboseală, ne-a încărcat cu mai multă răbdare și mai multă energie bună. Dragile mele, este un lucru bun să vă viziteze preotul din când în când, să vă citească, să vă umpleți de energie și gânduri bune, să trăiți în armonie și fericire alături de copiii voștri iubiți!”, mărturisește proaspăta mămică.

Vezi și:

Andreea Bănică: „Nu mă grăbesc să slăbesc, prioritar este să alăptez! E păcat să nu alăptezi, dacă poți”

A avut casa plină cu flori! Andreea Bănică s-a externat și a ales prenumele bebelușului (Video)

Foto: andreeabanica.com

Distribuie articolul: