Pe Mihaela Berdaga am cunoscut-o încă acum 9 luni, când am descoperit că tânăra face furori pe Instagram cu felul în care promovează modul activ de viață. La doar 19 ani, Mihaela a reușit să devină nu doar unul dintre cei mai buni absolvenți ai Capitalei, ci și unul dintre cei mai tineri fitness bloggeri din țară. Farmecul său e amplificat de faptul că se antrenează deseori alături de iubitul său. Recent, tinerii s-au lăsat fotografiați de către ochiul de sticlă al unui fotograf autohton.

Mihaela Berdaga și Veaceslav Zagaevskii nu doar că formează un cuplu.

Cei doi împărtășesc aceeași pasiune pentru sport, mod activ de viață și ceea ce numim noi „cea mai bună versiune” a fiecărui om.

Tinerii adoră să împartă aceeași sală de sport, iar despre asta vorbește și forma lor fizică – un adevărat exemplu pentru generația tânără de la noi. 

19984875_256595778172677_4425774356110508032_n

O tânără din Chișinău face sportul viral pe Instagram! E una dintre cele mai bune eleve din Capitală

19894890_700023920187175_7921711396860786888_n„Da, ambii promovăm un mod de viață sănătos, el fiind fotbalist la echipa FC Zimbru Chișinău, forma fizică și starea de sănătate sunt extrem de importante pentru cariera sa. Nu sportul ne-a unit, însă ne bucurăm că ambii avem preferințe sportive, iar acestea ne face relația și mai puternică dar și mai frumoasă, cred eu.

E adevarat, chiar avem o relaţie extrem de frumoasă bazată pe respect, dragoste şi susţinere reciprocă. Veaceslav îmi este şi cel mai bun prieten, care m-a ajutat mereu şi m-a susţinut în toate. De multe ori intram în depresie, plângeam pentru că mi se părea că nu voi reuşi să fac ceea ce mi-am propus, dar el mereu mi-a fost alături şi m-a motivat să merg înainte, de aceea o mare parte din succesele mele i le datorez lui.

O platformă de fitness doar a noastră este un subiect pe care îl discutăm de multe ori. Ne gândim că poate vor fi persoane cărora le va plăcea să urmărească un vlog, al cărui protagonişti vom fi noi. Dacă vom face unul, atunci va fi motivaţional, un vlog care să inspire noua generaţie de a duce un mod de viaţă sănătos precum şi le vom raspunde la toate întrebările care îi vor ajuta să devină mai buni, mai responsabili şi mai dornici de a face o schimbare pentru societate, pentru că schimbarea începe de la noi” – ne spunea anterior, Mihaela.

Tinerii au pozat, recent, în cadrul unei ședințe foto marca EDRIC Photography. Admirați-i și voi:

Foto: EDRIC Photography, Instagram

Distribuie articolul: