Iuliana Beregoi, poate cea mai urmărită artistă de vârsta ei din Moldova și Romania, a jucat în 2017 în serialul de acțiune LARA, format din 10 episoade, fiecare înregistrând peste 1 milion de vizualizări și în total peste 15 milioane de vizualizări. 

După acest succes s-a mai făcut un film  de acastă dată de lung metraj, care se bucură din nou de succes. Cei care vor să vadă filmul vor avea ocazia să îl urmărească în cinematografiile din Chișinău.

Subiectul filmului este parcursul unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor. Serialul a atras inclusiv un target de vârstă matur datorită modului realist de a prezenta situațiile care compun acțiunea.

Alături de Iuliana au apărut și alte nume importante ale muzicii românești, dintre care Lora și Liviu Teodorescu au avut roluri cu o impact major în desfășurarea evenimentelor.

Pe data de 21 februarie va avea loc lansarea filmului la Chișinău.

 

Iuliana mai are o surpriză pentru fanii săi. Aceasta va susține și primul ei concert grandios la Palatul Național „Nicolae Sulac” pe 31 martie.

Mai multe detalii află din interviul oferit pentru Prima Oră.

Distribuie articolul: