Ieri, 9 august, toate rețelele de socializare s-au prins la un zvon, precum că interpreta de muzică populară, artista poporului Zinaida Julea, s-ar fi stins din viață. Nenumărate telefoane cu întrebări legate de starea de sănătate a doamnei Julea au asaltat familia, prietenii și cunoscuții ei, care au reacționat imediat. Valul de urări de bine și inspirație au curs gârlă la adresa prima donnei muzicii populare, care este mai bine ca oricând.

julea 1„Astăzi cineva a lansat un zvon foarte urât la adresa mamei mele. Am primit multe apeluri telefonice de la oameni care au crezut în grozăvia pe care au auzit-o. Vreau să știți: MĂMICA E MAI BINE CA ORICÂND! Se simte minunat și este în plină forță creatoare. Vă spun mai mult: lucrează asupra unor noi piese care cu siguranță vor rupe gura târgului. Așa că „binevoitorilor” le spun doar atât – PĂZEA!!!”, a notat Zinaida Brînzilă Coșleț, fiica celebrei interprete.

„Dacă ați auzit și voi că a murit Zinaida Julea, nu mă întrebați de e adevarăt. Bucurați-vă, e o prostie a cuiva. Slavă Domnului, e vie, sănătoasă și cred că tare se distrează când o sună lumea s-o întrebe dacă mai trăiește 🙂
să ne trăiți, Doamnă, mulți ani înainte!”, a scris jurnalista de profil muzical Victoria Cușnir.

Internauții și-au amintit astfel multe alte glume similare, inclusiv la adresa artiștilor de la noi, precizând că o vorbă din popor spune că după asemenea zvonuri „îți moare moartea”.

Echipa EA.md îi urează Zinaidei Julea multă inspirație și forță creatoare continuă! Vă așteptăm pe scene, la petreceri și concerte cu aceeași bună dispoziție și cântece nemuritoare. Să ne trăiți!

Distribuie articolul: