E binecunoscut faptul că afară de familie, jurnalism, evenimente speciale și proiecte caritabile, Lilu se dedică cu trup și suflet unei activități care o înaripează. A fondat, alături de Angela Gorincioi, brandul de hăinuțe Pupi Sweet Dress, prin care celebrează cea mai frumoasă trăsătură a mamelor și fiicelor - feminitatea!

Marca Pupi sweet dress a venit ieri cu o noutate frumoasă: lansarea unei colecții noi de rochițe pentru domnișoarele cochete care se pregătesc de Sărbătorile de Iarnă. Ieri a fost publicat lookbook-ul acestei colecții gingașe, pentru care au pozat mai multe fetițe. Fiecare rochie are numele și personalitatea ei!

„Vin sărbătorile, iar de la Pupi Sweet dress vin cele mai magice rochiţe. Sub bagheta Angelei Gorincioi şi a întregii echipe au prin viaţă 15 modele, pentru că ştim că apreciaţi individualitatea. Fiecare fetiţă va găsi la noi rochia de prinţesă la care visează”, spune echipa care a creat modelele de rochii.

Printre modelele drăgălașe care au pozat în fața camerei a fost și micuța Amelie. Fetița de 3 ani și câteva luni a Liliei Ojovan s-a simțit ca peștele în apă în aceste rochițe.

Ieri, împreună cu Pupi Sweet Dress, am lansat colecția de rochițe de iarnă pentru fetițe, iar Amelie are și ea câteva poze. Ea, de fapt, rămăsese acasă vineri, având febră. Însă s-a ținut de mine și am luat-o peste tot, chiar și la shooting-ul programat”, mărturisește Lilu.

Foto: Alyona Nikanorova
Hairstyle: Cristina Gliciuc