Rumer Willis, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, a atras toate privirile pe covorul roșu al Galei Gold Meets Golden din Los Angeles. Bruneta, despre care specialiștii din industria de entertainment americană spun că este etalon al noii generații de staruri de la Hollywood, și-a făcut apariția purtând un costum roșu elegant creat de brandul vestimentar românesc, STYLAND.

Rumer a generat o avalanșă de blitzuri în rândul fotoreporterilor prezenți la eveniment, criticii de modă apreciind faptul că vedeta a ales o ținută vestimentară în tendințele anulei 2017, în culoarea vedetă a anului 2017, și nu o clasică rochie de seară, așa cum au procedat celelalte invitate ale evenimentului.

Specialiștii din industria de fashion au catalogat-o pe Rumer Willis drept „Style Crush of Today”, descriind-o drept „Classy Lady in Red”. Rumer a purtat sacou roșu STYLAND din stofă din lână (Super 150), căptușit integral cu mătase naturală în aceeași nuanță, și pantalon larg STYLAND, denumit și palazzo. Vedeta a ales să poarte în mod curajos o bustieră albă pe sub sacou.

fiica-demi-moore

Rumer Willis este actriță și cântăreață. A jucat în seriale precum „CSI: NY”, „90210”, „The Secret Life of The American Teenager”, „Hawaii Five-0”, a câștigat competiția „Dancing With The Stars”, iar, în urmă cu doi ani, a debutat pe Broadway, în celebra producție „Chicago”.

Modelul costumului roșu, pe care Rumer l-a purtat la Gold Meets Golden Gala, a fost creat de STYLAND în primăvara anului trecut și a fost purtat inclusiv de vedete din România precum Malvina Cervenschi, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu, Carmen Negoiță, Ana Morodan, Ana Ularu, Mirela Vaida, Carmen Brumă și altele, notează Ziarul Ring.

STYLAND este un brand care a cucerit dapid piața și care mizează pe simplitate și eleganță ce sfidează trendurile trecătoare ale momentului.