Vremea frumoasă ne inspiră să scoatem ținutele colorate din garderobă. Pantalonii clasici, rochiile vaporoase sau fustele din denim sunt doar câteva dintre articolele în vogă din această primăvară, pe care ai avea tendința să crezi că trebuie numaidecât să le combini cu pantofi cu toc sau sandale. Ei bine nu e chiar așa.

Cine vrea să încalțe tocuri când are un program încărcat și o mulțime de locuri în care trebuie să ajungă?

Bloggerița Rodica Rusu îți recomandă trei ținute super chic pe care le-a asortat cu pantofii sport.

Papucii sport din piele: „Papucii sport au devenit atât de populari, fiind cu usurinţă asortați la outfiturile clasice. Deja nu o să-ți mai spună nimeni pe stradă că arați straniu într-un costum classy și o pereche de ghete. În plus, astfel de încălțăminte merge perfect cu o pereche de blugi sau o rochie mai versatilă, spune Rodica pe blogul ei”

Papucii colorați pe talpă dreaptă: „Dacă eşti o adeptă a stilului clasic elegant şi mai greu te asociezi cu o pereche de adidaşi purtaţi cu blugii rupţi, mergi pe varianta papucilor pe talpă dreaptă în combinaţie cu pantalonii skinny. Pe lângă faptul că este un outfit mega comod îţi arată piciorul elegant.”

Ghetele sport: Sunt acei pantofi casual care au evoluat de-a lungul timpului ca design, dar au păstrat câteva elemente comune: flexibilitatea tălpii, confortul, calitatea materialelor și stilul estetic. Chiar nu poți să dai greş cu această tendință. Alegeți perechea potrivită și papucii sportivi te pot duce de la sală de gimnastică direct la o întâlnire cu prietenii tăi în cel mai scurt timp.

Citește și: Rodica Rusu Eșanu, despre maternitate, blogging și cariera în TV: „Prioritatea mea Nr.1 este familia și așa va fi mereu!”

Distribuie articolul: