Magia sărbătorilor se simte în lumea toată! Asociația Moldovenilor din Marea Britanie te invită la cea de-a VI-a ediție „Colindăm și Donăm”. Evenimentul susține o cauză caritabilă – MAD-Aid.

De ce anume ei? Pentru că MAD-Aid ajută la crearea unei lumi în care copiii și adulții cu nevoi speciale au acces la aceleași oportunități ca și alții pentru a-și îndeplini ambițiile de viață.

Mai mult de atât, cei prezenți la eveniment vor avea parte de multă voie bună, muzică de calitate, dansuri, vânzare de produse handmade, vânzare de produse tradiționale gătite de către voluntari și multe altele.

Evenimentul va avea loc duminică, 15 decembrie 2019, între orele 13:30 și 17:30. Mai multe detalii vezi AICI.

Asociația Moldovenilor din Marea Britanie (AMMB) este o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 2007, care este implicată activ în dezvoltarea comunității de moldoveni din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Asociația numără peste 3000 de membri, printre care elevi, studenți și tineri profesioniști. Comitetul AMMB reprezintă o echipă de tineri voluntari, care își dedică timpul pentru organizarea și promovarea proiectelor cu, caracter social în cadrul comunității, stabilirea relațiilor noi cu alte comunități din țară cât și menținerea conexiunii strânse cu Republica Moldova.

Sursa foto: Facebook

 

Distribuie articolul: