Este pentru a doua oară când fetița Lorenei Bogza și a lui Iurie Nastas se bucură de un Pom de Crăciun de toată frumusețea, amenajat acasă. Prezentatoarea TV și-a îmbrăcat casa în straie de sărbătoare pentru că diseară, Moș Nicolae urmează să treacă pe la toți copiii cuminți!

Dragi prieteni, noi îl așteptăm pe Moș Nicolae. Toți papucii au fost curățați, bradul – împodobit! Noaptea e lungă”, comunica jurnalista, în această seară.

Lorena Bogza a împărtășit, pe o rețea socială, și dovezile foto ale casei care așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moș Nicolae. Potrivit tradiției, în noaptea spre 6 decembrie Moș Nicolae vine la geamuri și surprinde toți copiii care dorm și sunt ascultători, lăsându-le în ghetuțe dulciuri, fructe și alte daruri preferate de pici.

12316530_10206966424992317_7221073504111529127_n

Jurnalista a împodobit un pom artificial de Crăciun, ornamentat cu inimioare, steluțe, păpuși și globuri, toate – în cromatică alb roșie și aurie. O parte din minunatele globuri sunt semnate de hand-made artistele Diana Moroșan și Mariana Sargarovschi, iar la cizmuliță a muncit Elena Grecu. Potrivit zodiacului chinezesc, 2016 se va numi anul Maimuței de Foc.

Anul trecut, bradul decorat în special pentru Dăriuța, arăta așa:

Foto: Facebook

Distribuie articolul: