Nu te îndemnăm să crezi cu tărie în toate gândurile oamenilor celebri, însă uneori, o vorbă rostită de o persaonă care știe ce înseamnă succes , îți poate deveni o lecție de viață. Citește citatele motivaționale de mai jos și memorează-le pe cele potrivite ție.

„Dacă te uiți la ceea ce deja ai în viata, vei avea mereu mai mult. Dacă te uiți la ce nu ai în viata, nu vei avea niciodată îndeajuns.” – Oprah Winfrey

„Trebuie să acceptam că nu vom lua întotdeauna deciziile corecte, că o vom da în bară uneori, trebuie să înțelegem că eșecul nu este opus succesului, ci este o parte din el.” – Arianna Huffington, editor sef The Huffington Post

„Noroc? Eu nu cred în noroc. Nu m-am bazat niciodată pe el și mă tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul înseamnă cu totul altceva: multă muncă.” – Hillary Clinton, Secretar de stat, fosta Prima Doamna

„Unele femei aleg să își urmeze bărbații, în timp ce altele aleg să își urmeze visul. Dacă nu știi ce cale să alegi, amintește-ți următorul lucru: cariera nu îți va spune niciodată că nu te mai iubește.” – Lady Gaga

Îți iei viața în propriile mâini și ce se întâmplă? Un lucru teribil: nu mai ai pe cine să dai vina.” – Erica Jong, scriitoare.

Cel mai curajos lucru pe care îl poți face este să gândești pe cont propriu. Cu voce tare.” – Coco Chanel, creatoare de modă.

„Am constatat că oamenii sunt exact atât de fericiţi pe cât decid să fie.”  Abraham Lincoln.

„Prea mulți dintre noi nu își trăiesc visurile fiindcă își trăiesc fricile.”  Les Brown

„Nimic nu folosește atâta ca liniștea și conversația, cât mai puțină cu alții și cât mai multă cu sine însuși.” Seneca.

„Femeile trebuie să muncească mai mult pentru a reuși în această lume. Mă enervează teribil că femeile nu primesc aceleași oportunități ca și bărbații, sau aceeași bani. Haideți să fim onești, banii dau bărbaților puterea să conducă spectacolul. Le dau puterea să ne definească valorile, să spuna ce înseamnă să fii sexy și să discrediteze feminismul. La sfârșitul zilei, modul în care gândești contează. Trebuie să ne remodelăm felul în care ne percepem.”  Beyonce.

„Nu voi lăsa pe nimeni să îmi spună că trebuie să cheltuiesc bani. Întrebarea nu este dacă suntem în stare să schimbăm pe cineva, ci dacă putem noi să ne schimbăm pe noi înșine” Angela Merkel.

„În fiecare zi trebuie să te autodepășești și să te convingi că a merge înainte este direcția bună și să ai întotdeauna noi provocări. Și să ai dubii de fiecare dată.”Christine Lagarde.

„Nu pleci de lânga cineva dacă îl iubești. O ajuți pe acea persoană. Eu cred că dacă ajungi să trăiești îndeajuns de mult, poți să îți dai seama că multe dintre ceea ce se întâmplă în viață nu este sub controlul tau, dar modul cum reacționezi, asta da!, poți sa controlezi!” Hillary Clinton.

„Vârsta nu e cea pe care o ai, ci aceea pe care o simţi.” Gabriel Garcia Marquez

„În faţa noastră sunt lucruri mai interesante decât cele pe care le-am lăsat în urmă.” S. Lewis.

„Există suficient în lume pentru nevoile omului, dar nu şi pentru lăcomia lui.”  Mahatma Gandhi.

„Cea mai înaltă treaptă a inteligenţei omeneşti este capacitatea de a observa fără să judeci.” Jiddu Khrishnamurti

„Viaţa e frumoasă dacă îi dai voie să fie.”  Charles Bukowski

Distribuie articolul: