Chiar de 9 mai, Olga Ciolacu a jucat la nunta fiicei sale într-un restaurant privat din capitală. Alexandrina s-a căsătorit cu un tânăr din România și i-a îndeplinit cel mai mare vis al cântăreței: de a interpreta piesa „Fata mamei se mărită” chiar la nunta fetei. Acum, e soacră mică în toată legea alături de Valentin Bătrânac, tatăl Alexandrinei.

După o relație de aproape 5 ani, Alexandrina Bătrânac s-a căsătorit cu Ionuț George Danifeld – un băiat din România care i-a furat inima, iar recent, i-a cerut și mâna. „Avem oaspeți de peste hotare, de acolo de unde copiii noștri au studiat la facultate: din Belgia, din Germania, din România, din toată Europa”, spunea tatăl miresei, în seara nunții. Ginerele lui Valentin Bătrânac provine dintr-o familie de medici de renume, din România.

Potrivit Bună Ziua Iași, ginerele Olgăi Ciolacu este specialist in domeniul IT. Acesta administrează o afacere în acest domeniu și locuiește în Belgia. Mirii s-au cunoscut la Iași și au o relație începută încă din primii ani ai studenției. La eveniment a lipsit, însă, vedeta principală. Olga Ciolacu, nu a putut participa la aceasta sărbătoare din familie pentru că a avut probleme de sănătate. La cununia civilă a participat, însă, sora cântăreței.

Nunta a durat tocmai 3 zile. „Cununia religioasă a fost foarte frumoasă. A fost un anturaj foarte frumos, cu cor bisericesc. Am făcut poze, după care am plecat pe malul Nistrului, acolo unde am făcut poze din nou”, mai spune soțul artistei Olga Ciolacu.

Cununia tinerilor a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar despre acest lucru, Olga Ciolacu a comunicat și pe contul său de Facebook, vineri, pe 8 mai.

Coincidență sau nu, dar exact la 9 mai 2015, cuplul Ciolacu-Bătrânac a împlinit 41 de ani de la propria căsătorie!

Potrivit Paparazzi-lor, majoritatea cheltuielilor pentru petrecere au fost acoperite de către socrii mari, din România. „Rochia de mireasă este adusă de peste hotare. Alexandrina a dat pe ea un pumn de bani. Nu vă spun, că nu știu cât, nici mie nu-mi spune. Mirele i-a cumpărat rochia”, a mai dezvluit tatăl Alexandrinei. Nici Olga Ciolacu n-a ezitat să-și pregătească pentru eveniment niște ținute speciale, iar la salon, a stat aproape o zi întreagă.

La nunta fiicei sale, soacra mică a avut grijă să-și invite mai mulți colegi de scenă, care au cântat pentru familia proaspăt formată. Printre aceștia, se numără cântăreții Yan Raiburg, Alexandru Lozanciuc, Ion Suruceanu, instrumentistul Oleg Vitliuc și alți artiști. Olga Ciolacu a cântat, precum se și aștepta, doar un singur cântec – „Se mărită fata mamei”. Inițial, Olga Ciolacu nu voia să cânte, însă a făcut asta la insistența fiicei.

Din spusele părinților, după marele eveniment de 3 zile, mirii rămân la Chișinău doar pentru câteva zile, însă își vor lua zborul foarte curând spre o destinație exotică, acolo unde a fost planificată luna de miere.

Cununia civilă a mirilor a avut loc la Iași, sâmbătă, pe 2 mai.

s560x316_Alexandrina_Batranac_-_Ciolacu_stare_civila

Amintim că anterior, Olga Ciolacu dezvăluia: „Nunta noastră cu Valentin a avut loc la 09 mai 1974, o zi importantă și prin faptul că echipa de fotbal „Nistru” Chișinău a repurtat victorie 1:0 în meciul cu campioana URSS „Dinamo” Kiev.” Atunci, interpreta a distribuit pe internet și o fotografie din ziua propriei sale nunți.

foto: Facebook

foto: Facebook

Sursa: Paparazzi

Distribuie articolul: