Una dintre cele mai longevive reviste glam de la noi face 10 ani de activitate. Fashion VIP, revista fondată de jurnalista Valentina Luchian, a demonstrat în timp că este un reper de calitate printre publicațiile de gen de la noi, reușind să aducă nu doar materiale de calitate, dar și oameni extraordinari la evenimentele sale. Vedeți mesajul fondatoarei, cu această ocazie:

„Fiecare dimineată ne aduce un răsărit de soare, iar răsăritul de astăzi ne aduce 10 ani de Revistă „Fashion VIP”… E unul dintre cele 4 proiecte de suflet pe care le-am inițiat. Fiecare din ele își are farmecul, anii și consecutivitatea sa. Niciodată nu m-am gândit că vom rezista atât. Pe 4 decembrie 2008 așteptam cu nerăbdare și emoții primul număr de revistă, care se tipărise la Kiev, iar astăzi pleacă în tipar nr 37. Pentru fiecare ediție ne-am dăruit total: e multă muncă, pasiune, nervi, lacrimi, dezamăgiri, asteptări, împliniri, bucurii, e un amalgam de emoții. Emoții pe care le trăim cu fiecare ediție în parte. Fiecare număr de revistă e foarte special și așteptat”, a remarcat Valentina Luchian, autoarea proiectului.

„Nu este ușor să faci presă scrisă în zilele noastre. Dar nu ne plângem, pentru că asta este dorința și plăcerea noastră. Cu pași mici, dar siguri mergem înainte, atât timp cât vom rezista. Nu alergăm după celebritate și popularitate. Dorința noastră e să intrăm în casele și sufletele oamenilor, puțini, dar buni și calitativi. Toate mulțumirile și recunoștința astăzi se îndreaptă către toți cei care sunt în unison cu noi: partenerii noștri, clienții fideli, fără de care nu am fi existat, tuturor celor care au apărut în paginile noastre și bineînțeles echipei”, a mai punctat jurnalista, mulțumimd fiecărui membru de echipă și partener strategic în parte.

„Să știți ca pentru noi mirosul proaspăt de tipar nu se compară cu nimic în lume! Nu am dat astăzi nicio petrecere, pentru că ne vom revedea cu unii dintre Dvs la Gala Premiilor VIP, ediția 18, din 12 decembrie. Vă îmbrațișez cu drag și recunoștința pe toți.
Să aveți parte de o zi superbă, plină de soare, lumină și bucurii – în inimă, trup, minte și suflet”, a mai scris în mesajul său Valentina Luchian.

EA.md dorește echipei colege multă inspirație și în continuare și adresează sincere felicitări cu ocazia acestui mic jubileu foarte deosebit. La mulți ani!