A împlinit 23 de ani abia ieri, însă e fashion bloggeriță de succes și își poartă cu mândrie vocația în întreaga lume. Peste câteva zile, Doina Ciobanu va reveni la baștină și își va împărtăși rețeta succesului. Tânăra va evolua cu un discurs public. Mai jos, aflați detalii despre acest eveniment.

Doina Ciobanu a acceptat provocarea proiectului Startup Grind Chișinău de a participa, pe 10 mai, la un eveniment al cărui gazdă va fi chiar fashion bloggerița basarabeană. Proiectul organizează în fiecare lună, la Chișinău, discuții productive cu personalități notorii, iar de data asta, invitată a fost autoarea blogului de modă The Golden Diamonds.

17951930_434757616861259_820196123446717372_n

„Doina a fost recunoscută de publicații notorii ca Vogue, Forbes, ELLE, GQ sau Harper’s Bazaar. Tânăra are deja experiența public speaking-ului în cadrul unor evenimente ca Web Summit and the Festival of Marketing, Social City London și WGSN Future Awards, iar acum face parte din generația de tineri care exploatează forța social media.

A fost numită, de către redactorii Forbes, drept unul dintre primii 19 tineri antreprenori din România și una dntre cele mai influente icoane ale modei, fiind apreciată de publicația ELLE pentru cel mai bun stil personal.

Doina a lucrat cu branduri de lux ca Agent Provocateur, Fendi și Versace și a fost primul influencer digital care a reprezentat imaginea unei campanii marca Paul Smith. De asemenea, a lucrat cu branduri de produse beauty ca L’Oréal și Bobbi Brown. În ciuda faptului că zboară la fiecare două săptămâni, pozează și partricipă la evenimente-cheie organizate la Londra, Doina absolvă ciclul de licență în Științe Politice și Diplomație.

Alăturați-vă ei pentru o seară extraordinară și aflați cum se obține succesul în modeling și business”, susțin organizatorii.

Evenimentul are și o pagină de Facebook: Meet Doina Ciobanu, Founder The Golden Diamonds, cu detalii despre acces și program. Locație: Dreamups (Uzinelor 1, MD-2023 Chișinău).

Foto: Facebook.com, Instagram

 

Distribuie articolul: