Chiar dacă acoperă mult mai mult corpul viitoarelor soții, rochiile de mireasă create pentru tinerele femei musulmane au un farmec aparte. Ne convinge de acest lucru și brandul australian Hidden Beauty Designs.

Splendoarea rochiilor de mireasă destinate musulmancelor poate fi admirată pe paginile virtuale ale brandului Hidden Beauty Designs, pe care apar nu doar modele de rochii, ci inclusiv accesorii pentru cap și chiar buchete de flori care completează stilul și canoanele. 

Brandul stabilit cu sediul la Melbourne (Australia) se laudă cu o mare varietate de ținute destinate pentru toate tipurile de forme ale corpului și toate preferințele, iar cea mai importantă valoare care se propagă este modestia.

Creatorii brandului se laudă cu faptul că elaborează rochiile de mireasă doar la comandă, după luarea măsurilor. Rochiile de mireasă sunt preponderent lungi, albe și dotate cu mâneci. De asemenea, majoritatea ținutelor au în comun cercuri și, pe lângă accesoriile pentru cap, mai sunt completate și de voaluri.

Admirați-le!

Foto: Hidden Beauty Designs

Distribuie articolul: