Recenta poveste de dragoste a prezentatoarei de televiziune Olga Buzova și a jucătorului de fotbal Dmitry Tarasov a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni. În cazul în care credeți că aceasta este doar o formulare, aflați că Olga are peste 16 milioane de urmăritori pe Instagram.

Nu este un secret că Buzova adoră să-și împărtășească viața personală cu fanii ei. Prin intermediul acestor postări și povești interminabile, toți fanii ei au putut urmări, zi de zi, cum s-a dezvoltat relația dintre Olga și Dmitry.

Părea că dragostea lor este ruptă dintr-un basm: restaurante cochete, buchete uriașe de trandafiri, cadouri de lux, vacanțe în insulele rupte din paradis, tot ceea ce și-ar putea dori o femeie! Cu toate acestea, scepticii știau că relațiile de acest gen nu au o viață prea lungă, și parcă au prevestit oferta de Go bet pariuri ce avea să vină. 

Nici nu a fost nevoie de foarte multă vreme, deoarece divorțul a venit după nici cinci ani de relație. De data aceasta, n-a mai  fost vorba de hashtag-uri pe Instagram sau poze somptuase. Și, chiar dacă motivul real al divorțului nu a mai fost făcut public, spre deosebire de avalanșa de poze publice de până atunci, se pare că fotbalistul a trecut rapid la următorul capitol.

Noua parteneră a lui Tarasov a fost Anastasia Kostenko, iar familia lor pare să se mărească în curând. Chiar dacă lucrurile par să meargă extraordinar pentru Dmitry, situația este incertă pentru Buzova.

Nehotărârea Buzovei în ceea ce privește viața amoroasă este cea care a generat și un pariu inedit la casa de pariuri online 1xBet. Femeie a încercat să-și găsească sufletul pereche cu ajutorul unui show de televiziune – „Căsătorește-te cu Buzova”, unde bărbații s-au luptat pentru inima cântăreței care a fost și protagonista emisiunii. Dae relația cu câștigătorul emisiunii a fost ruptă imediat după ce proiectul a luat sfârșit.

Presa i-a atribuit relații cu multe nume precum Timur Batrutdinov, Lesha Swik și mulți alții, dar niciuna dintre acestea nu s-au adeverit. De aceea, șansele ca pariul propus de casa de pariuri 1xBet să fie unul foarte inspirat sunt foarte mari!

În cazul în care vă întrebați de ce o femeie atât de frumoasă, talentată și  bogată nu și-a găsit încă un mire, răspunsul este simplu. Olga însăși a declarat că este foarte dificil să găsești un suflet pereche cu un program ca al ei. Femeia lucrează constant: participă la filmări, face turnee, joacă teatru, are repetiții și dezvoltă design vestimentar pentru brandul ei. Cu toate acestea, Buzova admite că are nevoie de cineva lângă ea și are și prototipul perfect. Olga recunoaște că are nevoie de un bărbat „fără scutece”, matur, puternic și curajos.

„Între timp, puteți profita de seria de bet pariuri 1xBet axate pe viitorul soț al Buzovei. Cu o cotă de 6,4 ca aceasta să se căsătorească cu un alt fotbalist până pe 31 Decembrie 2020, puteți câștiga sume fabuloase. Începeți să pariați pe 1xBet – iar victoriile nu vor întârzia să apară!”, notează cei de la casa de pariuri.

P

Distribuie articolul: