Oricare ar fi tendințele, părul lung va rămâne mereu o proprietate care oferă feminitate și sexualitate femeii. Dacă visezi la o podoabă capilară lungă poți accelera creșterea acesteia prin câteva metode, care ar trebui să devină obiceiuri.

Spălare

Spală capul doar cu apă călduță. Pentru ca părul tău să crească mai rapid clătește părul cu decoct din plante. Pentru a evita deteriorarea părului, nu-l pieptăna imediat după spălare.

Folosește uscătorul de păr doar în cazuri extreme și doar cu aer rece. Aerul fierbinte acționează negativ asupra structurii părului și în rezultat, încetinește creșterea.

Alimentația

– Ia mulțivitamine.

– Renunță la alimentele afumate, sărate și marinate.

– Mănâncă mai multă lactate și pește. Calciul din aceste alimente va spori creșterea părului.

Măști pentru păr

1. Proprietățile uleiurilor esențiale influențează pozitiv creșterea părului. Tratează-ți podoaba capilară cu măști din uleiuri esențiale.

2. Mască din gălbenuș

Adaugă la un gălbenuș de ou 6 picături de ulei esențial și 1 ml. de ulei vegetal.  Uleiurile din jojoba, avocado, musețel, rozmarin, salvie, lavanda, lămâie sunt cele mai frecvent utilizate în tratamentul parului. Aplică uniform amestecul pe păr, acoperă capul cu un capac și spală părul după 40-90 de minute.

3. Îți va accelera creșterea părului și masca din morcov. Rade un morcov cu o răzătoare măruntă. Apoi se adaugă 5 picături de ulei de ricin, un pic de infuzie de ceai și o linguriță de smântână. Amestecă.  Înainte de spălarea părului aplică această mască pe scalp și pe întreaga lungime a părului. Acoperă-ți capul cu o peliculă alimentară, apoi cu un prosop. Lasă masca să acționeze timp de 40-50 de minute, apoi spală părul ca de obicei.

Citește și: Acum trebuie să fii zbârlită! „Chiflă în păr”, un nou trend în domeniul coafurilor (Foto)

Distribuie articolul: