Cel mai mare Centru Comercial din capitală - Shopping MallDova, a dat startul unei mari aventuri în lumea magică a Egiptului Antic. În perioada 2-25 iunie, micuții au parte de o adevărată călătorie în timp datorită expoziției „Micii Faraoni” organizată în parteneriat cu prima Școală Internațională din Republica Moldova - „Heritage”.

„Scopul principal al acestor tipuri de expoziții este implementarea caracterului educativ în toate acțiunile promoționale pe care Shopping MallDova le desfășoară pentru societate. Oamenii, venind aici, au posibilitatea nu doar să facă cumpărături și să se bucure de un cadru distractiv nou și motivant, dar să-și bucure copiii asigurându-i cu un cadru confortabil pentru dezvoltarea lor”, a spus Natalia Rogovschii, director Marketing şi PR, Shopping MallDova.

Turul durează 45 de minute și este unul cu adevărat mirific și distractiv. Micuții rămân impresionați de istoria civilizației egiptene. „Mi-a plăcut faptul că am vizionat un desen animat despre faraoni”, a recunoscut Lera.

faraoni 1

„Aici e foarte interesant. Am adunat puzzle și am studiat hieroglifele”, a spus Dumitru.

„Mi-a plăcut să construiesc turnul. Mi-a plăcut această căsuță”, a adăugat Sofia.

„Cel mai mult mi-a plăcut să lipesc puzzle-uri, acolo unde era regina și faraonul”, a spus Alexandru.

Copiii au parte de o experiență de neuitat fiind costumați în faraoni sau îmbrăcând rochiile Cleopatrei. În cadrul turului, aceștia descoperă sarcofagul lui Tutankhamon, admiră Platoul Giza în 3D și studiază alfabetul hieroglifelor. Copiii recunoscut că au învățat multe lucruri noi. „Astăzi am văzut statui și am aflat că aici au locuit faraonii”, a zis Lera.

„Faraonul a fost un țar. Sunt îmbrăcat într-un costum ce aparține unui faraon vechi. Acest costum arăta tuturor cine este cel mai important și că el este un țar”, a spus Dumitru.

„- Cum erau construite piramidele? – Erau tuburi speciale care ridicau pietrele. – Cine le construiau? – Sclavii”, a adăugat Sofia.

„Acesta este costumul unui faraon și era purtat în vechile timpuri. Hieroglifele sunt niște litere”, a spus Alexandru.

faraoni 3

La finalul turului, fiecare copilaș primește o diplomă specială de arheolog. „Toți copiii pot veni gratuit să se bucure de o experiență interesantă explorând misterele Egiptului Antic”, a precizat Natalia Rogovschii, director Marketing și PR, Shopping MallDova.

Expoziția se va desfășura în incinta Centrului Comercial Shopping MallDova până la data de 25 iunie.

Dacă îți dorești o experiență la fel de inedită pentru copilul tău, grăbește-te să vizitezi Shopping MollDova și oferă-i posibilitatea de a avea cea mai distractivă lecție de istorie și civilizație.

P

Distribuie articolul: