Sophie-May Dixon are 22 de ani și este mama a două fetițe: de 2 și 4 ani. N-o să vă vină să credeți, dar tânăra mamă deja își ține din scurt fetițele cu produse de îngrijire pentru femei mature: rimelurile, extensiile de păr și de unghii, spray-ul pentru păr, body piercing-ul și bronzul efectuat la salonul de frumusețe reprezintă, deja, niște elemente comune din viața lui Princess și a surorii sale, Precious. De ce a decis tânăra femeie să-și transforme fiicele în păpuși, vedeți mai jos.

Princess are 4 ani, iar Precious – doar 2. Ambele fetițe, însă, cunosc deja prea multe practici de înfrumusețare din viața femeilor mature și trăiesc de pe-acum cu gândul că trebuie să arate ca ”Barbie Babbies”. Cea care le insuflă acest ”ideal” de frumusețe este chiar mama lor, care, la 22 de ani, este șomeră, mamă solitară și se ocupă exclusiv de educația fetelor.

Din garderoba fetițelor nu dispar pantofii și hăinuțele scumpe, ornate cu sclipici și create de designeri.  Înseși prenumele fetelor le-au prezis o soartă nu tocmai simplă: ambele fetițe sunt îndrăgostite de cultul superiorității lor: în traducere, prenumele lor înseamnă ”Prințesă” și ”Prețioasă”.

”Sunt ca două păpuși Barbie. Dacă fiicele păpușii Barbie ar fi vii, ele, cu siguranță, ar semăna cu fetițele mele”, declară Sophie-May Dixon, pentru Daily Mail. Tatăl fetițelor le-a părăsit când mezina avea doar 13 zile. De atunci, mama fetelor și-a promis că va avea grijă de ele în cel mai bun mod posibil.

În viziunea ei, unghiile acrilice, extensiile de păr, piercing-ul, cerceii masivi sau bronzul generos – reprezintă niște standarde la care trebuie să răspundă chiar și niste fetițe de vârsta lui Princess și Precious. Fetița cea mică a Sophiei a fost dusă la pedichiură încă de când avea 9 luni, iar, până în prezent, niciuna dintre fetițe nu pleacă la joacă dacă nu are părul perfect aranjat!

Deși este mamă solitară, femeia de 22 de ani achiziționează, fiicelor sale, produse calitative, dar scumpe. Din garderoba micuțelor nu lipsesc articole marca ”Converse”, ”Uggs” sau ”Hunter Wellies”. 

Pentru micile prințese, Sophie-May a amenajat și un dormitor care a costat-o circa 1.000 de lire sterline, pentru că odaia posedă tematica ”Princess castle”.

În ciuda eforturilor idealiste, tânăra mamă recunoaște că se confruntă cu criticile tăioase: ”Oamenii care mă înconjoară îmi spun de foarte multe ori lucruri îngrozitoare. Dar toată lumea are gusturi diferite! Cine stă la fermă, știe perfect cum se mulg vacile, în timp ce alții nu pot face acest lucru. Ei știu, în schimb, cum să arate bine și cum să-i facă și pe alții să arate bine”, mai declară englezoaica, pentru sursa citată.

Foto: Daily Mail