Loretta Handrabura este una dintre femeile care se dedică în totalitate carierei sale. După perioada de activitate în Ministerul Educației, Lorretei i-a fost încredințată funcția de Ministru al Tineretului și Sportului, iar asta înseamnă că cei apropiați o văd mai puțin acasă și mai mult la datorie.

Chiar dacă activitatea pe care o are îi lasă puțin timp la dispoziție pentru viața privată, Loretta Handrabura a declarat în exclusivitate pentru Ea.md că a învățat să acorde atenție atât reponsabilităților sale profesionale, cât și vieții personale.

Ministrul Tineretului și Sportului ne-a dezvăluit că, în prezent are alături o persoană care o sprijină în tot ceea ce face.

Eu nu accept jumătățile de măsură, nici în plan profesional, nici în viața privată. Atunci când te dedici, rămâne în spate viața privată. Ajungi să ignori omul iubit, prietenii, nepoțica.

Se poate să le combini pe toate doar când găsești omul care să te înțeleagă, dar și atunci pe el nu trebuie să-l pui la multă încercare.

Mă bucur că am alături un om care mă înțelege și sper să reziste în continuare, pentru că îmi dă deja semnale că ar vrea la fel de dedicată și de aproape să mă aibă și acasă.

Îmi doresc foarte mult o întemeiere a familiei. Nu voi face un parteneriat cu cineva doar pentru că e timpul. Doar pentru că ochii lumii ne obligă uneori să facem pasul acesta. Dumnezeu, totuși, îmi rezervă un bărbat în viața mea pe care să-l merit și care să mă merite.

În acest moment sper că l-am întâlnit, trebuie să mai trecem niște examene ca să vedem dacă mai reușim să le sudăm și rămâne să vedem dacă vom fi împreuna, dar totul la timpul potrivit.