Deși a fost botezată pe când avea doar câteva săptămâni, fiica lui Anatol Melnic a avut parte de o petrecere abia acum, la vârsta de un an și jumătate. Părinții i-au organizat ieri seara, 13 august, cumetria alături de toți nanii, buneii, rudele și cei mai buni prieteni. PentruEA.md a fost prezentă la eveniment și are pentru voi cele mai proaspete fotografii.

Kamelia Melnic

Micuța Kamelia a fost vedeta serii – admirată și răsfățată de bunei și nani cu cele mai frumoase daruri. Nana Daniela, sora Tatianei (soția lui Anatol) a bucurat-o pe nepoțică și finuță cu un urs polar imens, care a animat atmosfera. Printre nașii de botez ai fetiței se numără și Gabi Marcu, colegul de radio al lui Anatol Melnic.

Nasa mare

Gabi Marcu, nan

Tatiana Melnic, soția prezentatorului a purtat o rochie lungă, de culoare aurie, cu un decolteu adânc la spate și o coafură ușor ridicată și elegantă. La eveniment au mai fost buneii Kameliei, dar și unchiul, Dan Melnic, actor la Teatrul „Eugene Ionesco”, parodiant. La petrecere a cântat și cumătrul lui Anatol Melnic, Ady, cu care acesta recent a realizat și un videoclip.

Anatol Melnic si sotia

Buneii

Dan Melnic si nepotica

Petrecerea a avut loc într-un local din capitală, iar invitații au avut parte de surprize frumoase din partea părinților, dar și din partea Kameliei, care deja știe poezii și pusă mereu pe șotii. Vedeți mai jos o Galerie foto exclusivă de la evenimentul Familiei Melnic.

Foto: Ellene Mocrii