Liderul transnistrean Evgheni Șevciuk a anunțat oficial că în timpul apropiat, așa-zisa ministră a Afacerilor Externe de la Tiraspol, Nina Shanski, „va avea un alt serviciu și va înceta să mai îndeplinească funcția de ministru”, instituția pe care a condus-o urmând să aibă un nou conducător. Aflăm, de asemenea, că Nina Shanski urmează să devină Prima Doamnă a autoproclamatei republici transnistrene.

Se pare că zvonurile cu privire la o relație apropiată dintre Evgheni Șevciuk și așa-numita ministră Shtanski s-au confirmat, iar în scurt timp, cei doi ar urma să-și joace nunta. Cel puțin despre acest lucru a mărturisit însuși Șevciuk, pe finalul ultimei sale conferințe de prese, organizate în stânga Nistrului, după cum informează presa transnistrenă.

În stânga Nistrului, zvonul despre idila celor doi circulă de mult timp, politicienii plecând deseori împreună în deplasări de serviciu și refuzând, în același timp, să comenteze existența unei legături apropiate.

11062358_793945667348268_5256977174750430243_n

Nina Shtanski a fost numită în funcția de ministru al Relațiilor Externe la scurt timp de la alegerea lui Șevciuk în funcția de președinte al autoproclamatei republici. La doar câteva luni de la aflarea Ninei Shtanski în această funcție, Șevciuk declara, pentru presa de peste Nistru, că noul ministru „se descurcă foarte bine cu funcția de diplimat, chiar dacă este foarte tânără”. De altfel, ambii politicieni au promovat același vector politic pentru Transnistria.

Chiar dacă este activă pe contul său de Facebook, Shanski nu a comentat, încă, declarațiile lui Șevciuk, însă dă de înțeles că se află într-o relație.

cats

Tot aici amintim și despre parodia unei eventuale relații dintre cei doi politicieni transnistreni. Încă de la începutul acestui an, pe contul de YouTube Я ЛЮБЛЮ ПМР a fost încărcat un colaj video intitulat „50 de umbre ale lui Șevciuk” (versiunea RMN), care vorbește despre relația apropiată dintre Șevciuk și Shtanski, având ca sursă de inspirație unul din trailerele filmului „50 Shades of Grey”.

Sursa: novostipmr.com

Foto: Facebook

 

Distribuie articolul: