Chiar dacă sunt faimoase, nu înseamnă că viața lor este perfectă, iar faptul că arată de invidiat, chiar și la vârste înaintate este rezultatul multor ore de sport, diete ca la carte și multă odihnă. Celulita afectează peste 80% din femei, deci vedetele nu sunt scutite de cel mai temut dușman al femeilor, relatează revista Ok!.

Câteva dintre vedetele internaționale, care au scăpat de celulită au spus în presă cum își păstrează condiția fizică excelentă.

Eva Longoria

Foto: evalongoria-59.skyrock.com

Foto: evalongoria-59.skyrock.com

Frumoasa Eva Longoria recunoaște că nu mereu a arătat la fel de bine ca acum. Este mulțumită de felul cum arată, dar asta nu înseamnă că nu are zile când ar mânca numai dulciuri. Însă, preferă să se lupte cu ispita și să se abțină, decât să muncească o oră în plus la aerobic. Preferă mâncarea mediteraneană, nu sare peste orele de somn de refacere și face mult aerobic ca să se mențină suplă și fără celulită.

Halle Berry

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Pentru Halle Berry cea mai bună metodă de a scăpa de celulită este masajul, dar însoțit de multă mișcare. În ceea ce privește dieta, nu reprezintă o problemă pentru ea, căci suferă de diabet și este obligată să țină regim special. Numai că regimul nu este singurul care te scapă de celulită, de aceea, după mișcare și duș, actrița se masează și singură cu creme, și loțiuni anti celulită.

Madonna

collage

Madonna este un model de urmat când vine vorba de menținerea corpului sănătos. Metoda ei eficientă de a scăpa de celulită este alergatul de dimineață, așa că nu trece o zi fără joggingul de dimineață al divei pop. Chiar dacă a renunțat la mâncarea procesată, grăsimile animale și practică yoga, Madonna a recunoscut că singura metodă de a scăpa de celulită a fost să alerge.

Jessica Alba

collagej

Jessica Alba recunoaște că lenea o ține mai degrabă acasă în fața televizorului pentru mișcare, decât să meargă la sală. Plimbările, abdomenele și exercițiile pentru picioare sunt preferatele ei, mai ales că poți face exerciții în confortul casei tale. Ea a scăpat de kilogramele în plus și de celulită ținând un program strict de exerciții acasă, în zonele unde consideră ca are probleme mai des.

Sarah Jessica Parker

collagepș

Iată cel mai simplu truc posibil, pe care Sarah Jessica Parker îl practică de ani de zile, de aceea celulita nu s-a mai prins de ea de atunci. Urcatul scărilor este secretul picioarelor fără celulită, dar și abdomenele sunt preferate de actriță. Cu siguranță se îngrijește și de dietă, dar nu lasă să treacă o zi fără urcatul scărilor.

Jessica Simpson

collage

Jessica Simpson a trecut prin câteva clipe grele, care până la urmă i-au făcut un mare bine, a scăpat de celulită. Deși și-a schimbat greu modul de viață, prin regim și ceaiuri, a reușit încet să scape de kilogramele în plus și de celulită. Exercițiile de tip cardio și masajele intense au fost de bază în lupta cu celulita. Oricum, a declarat foarte onest că ceea ce o ajută să se mențină este o stare de spirit foarte bună.

Distribuie articolul: