1 septembrie vine cu pași rapizi. Ești în căutate de haine, încălțăminte și multe alte detalii pentru copiii tăi, însă vrei să ai parte de cele mai  bune oferte. Acum chiar poți să te relaxezi. Magazinul Unic ți-a preluat grijile.

Acum poți găsi tot de ce are nevoie copilul tău în noul an școlar într-un singur loc. Ai cele mai bune oferte de la producători autohtoni și cele mai recunoscute branduri.

Te așteptăm la etajul 3 al magazinului UNIC, unde vei descoperi  o gamă largă de uniforme școlare de calitate, create cu drag de designerii autohtoni.

Te vor bucura branduri precum Lia Fia, Crème Brulee, Vestiti, Brio, Mily Mia, Ionel, FX Textil cu colecții diverse și comode, confecționate din stofe naturale.

La etajul 3 găsești și multe acesorii stilate: papioane, cravate, fundițe, ștrampi și ciorapi, care vor suplini perfect ținutele celor mai dornici de școală copii.

Pentru a păși cu dreptul la1 Septembrie, în magazinul Unic găsești cei mai comozi și stilați pantofi de școală pentru fetițe și băieți.

Magazinul  Unic  ți-a pregătit și cele mai frumoase, comode și încăpătoare ghiozdane pentru piciul tău și o abundență de rechizite pentru un elev de nota 10!

Pentru cumpărături școlare, mămicile grijulii aleg magazinul Unic!

P.

Distribuie articolul: