„Sunt Mireasa. Ce fac? Când începem pregătirile și care sunt pașii pentru a organiza o nuntă de vis?”, aceasta este întrebarea fiecărei domnișoare care vrea ca evenimentul din viața ei să fie de neuitat. Academia Mireselor se gândește la ele și le promite, în fiecare lună a acestui an, câte un curs complet de două zile, cu certificat și muuuultă informație despre cum să îți organizezi nunta cu minime bătăi de cap.

Academia „Wedding Time” reprezintă o Academie a Mireselor. Aceasta are ca scop instruirea mireselor în organizarea marelui eveniment din viața lor – nunta. Școlarizarea se va face un weekend în fiecare lună sub denumirea de „Cuconada Mireselor”. Prima ediție se ține pe 9 și 10 aprilie. Detalii AICI.

De asemenea, Academia „Wedding Time” reprezintă o platformă de promovare a agenților economici și de interacționare al acestora cu miresele, clienții direcți.
Fiecare participantă după absolvirea școlii va rămâne cu o bază de date importantă pentru realizarea nunții, cu o serie de cunoștințe și abilități dezvoltate în a negocia cu agenții economici, cu o serie de premii utile pentru marele eveniment, dar și o bună dispoziție creată de speaker și organizatori.

Prima ediție se va petrece la restaurantul Garden Palace din capitală, în weekendul 9-10 aprilie, cu începere de la ora 11.00. Subiectele abordate vor fi:

Sunt Mireasa. Ce fac?
Când începem pregătirile?
Nunta clasică VS Nunta tematica
Secretele unei cuconade reușite
Cum facem scenariul ceremoniei?
Decorul și Floristica. Mijlocul de aur
Invitațiile și Mărturiile
Capcanele selectării restaurantului. Cum să faci un meniu avantajos?
Tortul și Candy-barul
Foto/video. Cum să rămânem cu amintiri frumoase și personalizate?!
Care sunt pozițiile avantajoase pentru ședința foto
Machiajul și coafura. Cum să arătăm impecabil!
Rochia de Mireasă. Cum o alegem?!
Secretele unui moderator de succes
Dansul Mirilor. Cum îl putem realiza?!

Cum așezăm oaspeții. Ce facem când avem mulți copii prezenți. Cum ne comportăm cu oaspeții
Cum planificăm bugetul Nunții
Cine este organizatorul nunții și care-i rolul său. Cum să avem o nuntă personalizată?!

Speakerii primei ediții, premiile și partenerii pot fi vizualizați pe pagina Academiei Mireselor ori pe pagina de Facebook a evenimentului Cuconada Mireselor. Gazda primei ediții este restaurantul Garden Palace.

P

Distribuie articolul: