La 31 august, se vor împlini 15 ani de la trecerea în neființă a Prințesei Diana. Cu această ocazie, esteticiana personală a Prințesei de Wales a făcut publice mai multe detalii interesante despre ritualurile de înfrumusețare ale Dianei. Ce secrete ascundea mama prințului William și soacra ducesei de Cambridge, aflați mai jos.

Mary Greenwell, medicul cosmetolog care avea grijă de tenul Prințesei Diana, a dezvăluit, pentru revista „Stylist”, tainele frumuseții acesteia.

Greenwell afiră că Lady D acorda o atenție deosebită procedurilor zilnice de demachiere, tonifiere și hidratare a tenului. În fiecare zi, Diana repeta aceste proceduri de două ori. 

Principiul de bază al tenului perfect pe care îl avea Prințesa a fost curățenia totală a pielii înainte de somn și înainte de aplicarea machiajului.

Esteticiana Dianei spune foarte încrezută că dacă ar fi fost vie, Diana s-ar fi folosit, în prezent, în primul rând de serurile anti-rid și de cremele de protecție solară.

Specialista mai afirmă că Diana avea grijă să doarmă regulat, să aibă o dietă fixă și să facă exerciții fizice cu regularitate. Prințesa nu ignora niciuna din aceste 3 componente, oricât de obosită ar fi fost, mai spune Mary.

În ceea ce privește machiajul, esteticiana declară că primul lucru de care a dezvățat-o pe Diana a fost eyeliner-ul de culoare albastră, care îi micșora, vizual, ochii. „Diana era deschisă pentru experimente și accepta cu plăcere toate noutățile pe care i le propuneam”, mărturisește Greenwell.

Mary folosea zilnic același ritual de înfrumusețare, pe fața Dianei. Femeia avea grijă ca tenul prințesei să fie hidratat, iar pielea din jurul ochilor – tratată cu creme speciale. De fiecare dată, Diana avea genele vopsite perfect chiar de la rădăcină, iar rujul și fardurile de obraz aveau efect iluminator.

Recent, am aflat că toate ritualurile de înfrumusețare, ale Dianei, sunt învățate acum de Kate Middleton – nora Prințesei. Aceasta urmărește atent înregistrările video din arhiva familiei și se străduie să reproducă „Efectul Lady D”!

Foto: fanpop.comdpaperwall.comwww.imagozone.ro

Citește și:

9 lucruri pe care Kate Middleton le-a învățat de la prințesa Diana