A fost dovedit științific că odată apărută la gâtul unei femei, eșarfa vrea să comunice un mesaj: fie unul legat de stil, fie cu scopul de a cuceri, a seduce. În garderoba de primăvară a cântăreței Jasmin, acest accesoriu se găsește în variate culori, mărimi și texturi. Sara Shor știe să completeze fiecare ținută de primăvară cu câte un accent intens. Ce eșarfe se regăsesc în garderoba scumpă a vedetei, vedeți mai jos.

E de ajuns să accesezi contul de Instagram al Sarei Shor, ca să descoperi acolo o enciclopedie adevărată de accesorii și articole vestimentare. Cel mai mult ne-a impresionat felul în care Jasmin își alege și combină eșarfele. Garderoba vedetei e plină de astfel de articole stilate!

Jasmin nu ezită să combine accesori care, la prima vedere, par a fi incompatibile ca și stil sau cromatică. Acum câteva săptămâni, cântăreața a asortat un palton de culoare verde cu o eșarfă de culoare roz, la fel ca și clutch-ul. La acestă ținută, Jasmin a adăugat o pereche de stiletto de culoare azurie.

Același palton, de culoare verde, a căpătat o imagine nouă atunci când a fost accesorizat cu o eșarfă în culori reci și o poșetă de culoare verde.

Da, ochelarii din imagine fac parte din generația „Dior Technologies” și au fost elaborați în special pentru sezonul de primăvară-vară a acestui an (preț: aprox. 380$). Jasmin a combinat o astfel de bijuterie marca Dior cu o eșarfă multicoloră.

Eșarfa este accesoriul care se potrivește și pentru ținutele retro. Vedeta abordează acest stil în special de la începutul anului 2015, de când moda anilor ’70-’80 și-a recăpătat din forțe. Jasmin afișa anume o astfel de ținută la una din petrecerile la care a fost invitată de către prietenele sale.

Cântăreața și-a pus o altă eșarfă cu ocazia unui concert pe care l-a organizat în orașul Kazan, acum câteva zile. Obsrvați combinația remarcabilă dintre galben și roșu, care o prinde perfect.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: