Zeci, sute și poate că mii de cover-uri au fost realizate după nici un an de la lansarea piesei „Sub pielea mea” alias „Eroina”, din repertoriul trupei Carla's Dreams. Astăzi, băieții din Comedy Zebra Show au publicat o versiune și mai neașteptată!

Plecând de la folclorul țării de origine a trupei Carla’s Dreams, membrii proiectului umoristic Comedy Zebra Show au decis să pună piesa „Sub pielea mea” pe ritmurile unei melodii din repertoriul maestrului Nicolae Sulac și anume a piesei „La o margine de drum”.

Pentru a personaliza versiunea folclorică, în videoclipul publicat astăzi pe YouTube, instrumentiștii și „solistul” apar purtând straie populare și tradiționalele măști care camuflează chipurile tuturor. Imaginile video au fost surprinse în curtea unui restaurant de pe traseul Chișinău-Soroca. 

În aşa ipostază pe Carla’s Dreams nu i-au văzut încă nimeni”, spun autorii produsului.

Parodia băieților, una menită să stârnească zâmbetul, anticipează grandiosul spectacol Comedy Zebra Show, planificat pentru data de 22 decembrie.

Între timp, vă reamintim că videoclipul oficial „Sub pielea mea #eroina” a atins numărul record de 55,5 mln de vizualizări.

Foto: captură video

Distribuie articolul: