Andreea Marin a vorbit de mai multe ori despre tragedia care i-a marcat viața, moartea mamei sale, Violeta. Recent, în cadrul unei emisiuni radio, prezentatoarea din România a dezvăluit lucruri foarte emoționante din copilăria sa.

„Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ”, a spus Andreea Marin.

Ea a acceptat să vorbească despre ziua cumplită în care și-a pierdut mama. „Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe.”

Cum a reușit o fetiță de numai 9 ani să treacă peste o asemenea tragedie? „Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a spus Andreea.

Ea a mai povestit că tatăl său, odată rămas văduv, se închidea singur într-o cameră, în fiecare seară. Andreea și sora ei au căutat în acea cameră și au găsit un caiet cu socoteli = tatăl lor își făcuse calculele pentru chetuielile casei pe următorii ani. Atunci, fetițele au decis că nu vor mai cere înghețată, sperând astfel să facă economii, scrie sursa citată.

După o copilărie atât de grea, a urmat și o tinerețe dificilă. „Prezentam știrile de seară, la ora 8, la ora 11 eram în tren, dormeam la cușetă până la 6 dimineața, la 7 eram la facultate la Iași. Mai ales atunci când aveam laboratoare, când aveam lucruri de la care nu puteam lipsi. Până seara, eram înapoi în București și prezentam știrile la Televiziunea Română. Dacă vrei, poți. Nu am avut timp de discoteci, cluburi”, a recunoscut Andreea Marin.

SURSA

Distribuie articolul: