Moderatoarea TV și-a uimit astăzi prietenii virtuali. Imaginile publicate cu puțin timp în urmă au adunat mii de aprecieri!

Daniela Ciocanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Jurnalista și soțul său Victor Ciocanu au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc cu puțin timp în urmă.

Fericită la maxim Daniela și-a împărtășit bucuria pe rețelele de socializare „Da, astăzi sunt mireasă. Dumnezeu ne-a binecuvântat!”

Atât Victor cât și Daniela au optat pentru ținute elegante. Mirele este îmbrăcat la patru ace într-un costum compus din trei piese, dar a adăugat o notă relaxantă renunțând la cravată sau papion. În schimb superba lui soție a arătat fabulos în rochia de mireasă cu croiul simplu, dar cu accentul din puf în zona taliei, care i-a adăugat o notă jucăușă ținutei.

Moderatoarea tv a dezvăluit anterior pentru EA.md, cum a decurs cererea de căsătorie atunci când frumoasa blondă urma să își sărbătorească ziua de naștere, într-un cadru romantic alături de Victor pe insulele Maldive: „Am mers pe plajă, a zis să facem un selfie, după a urmat frumosul gest care doar bărbații adevărați îl fac pentru femei. Și întrebarea”

Daniela și Victor s-au căsătorit civil pe 21 aprilie 2018, atunci și-au jurat iubire veșnică, unindu-și destinele. Îndrăgostiții au avut parte de o nuntă selectă, alături de cele mai dragi persoane din viața lor.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Daniela Burlac a spus „DA” în fața altarului! Mireasa a optat pentru ținute made in Moldova (Foto)