O întreagă lume s-a sensibilizat, înțelegând riscul la care sunt supuși medicii în lupta cu COVID-19, iată de ce fiecare încearcă să vină cu o doză de încurajare pentru toți cei implicați în sistemul medical. Așa au făcut și cele mai celebre figuri, un număr uimitor de vedete s-au mobilizat în realizarea unui filmuleț (îl poți vedea mai jos) de mulțumire medicilor.

Keira Knightley, Kate Winslet, Naomi Campbell, Daniel Craig, David Beckham și multe alte celebrități au adus un omagiu tuturor specialiștilor medicali din Marea Britanie care, cu riscul vieții lor, luptă acum cu coronavirusul. Filmulețul de mulțumire, cu participarea vedetelor, care a fost lansat ieri pe YouTube pentru a sublinia respectul lor față de medici, asistente, îngrijitori și toată lumea care lucrează acum în prima linie, luptând pentru viața pacienților. Autorul filmulețului este regizorul și producătorul britanic, Matthew Vaughn.

Primul care apare în filmuleț este Elton John. Acesta ține în mâini o foaie pe care este scris „Mulțumesc Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie”.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: