A trecut un an de la DARE Social Fashion Show, primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova. A trecut un an de când 18 modele cu dizabilități au devenit modele de viață pentru o țară întreagă. Redescoperă-le pe moldovencele care au îndrăznit să creadă în visele lor. Și au reușit.

Descoperă cum DARE a ajutat-o pe Elena Gavriliță, cea mai tânără dintre modelele celui mai de succes eveniment caritabil din Moldova, să se descopere pe sine, dar și să fie un model real pentru adolescentele cu dizabilități locomotorii.

DARE Social FAshion Show și-a lăsat amprenta pozitivă

DARE Social Fashion Show rămâne pentru mine un eveniment de neuitat. DARE m-a ajutat să fiu eu însămi, să fiu o lumină pentru cei din jur. Schimbarea cea mai mare a fost să-mi depășesc emoțiile pe care le aveam înainte de un eveniment public.

Elena Gavrilita_2

Un vis împlinit!

Visul meu a fost de a învăța temeinic limba engleză. O învăț în continuare, lucrând mult și independent.

Realizările frumoase abia încep

Cea mai mare realizare de după eveniment e că m-am simțit vedetă. Ulterior mai multe persoane mă recunoșteau, când mă întâlneau prin oraș.

Lipsa căilor de acces este o problemă majoră

Eu mă deplasez cu ajutorul premergătorului și nu pot să mă plimb sau să ies pur și simplu afară dacă nu sunt căi de acces special pentru persoanele utilizatoare de dispozitive ortopedice. Pentru mine aceasta este cea mai mare problemă. Amenajarea căilor de acces ar deschide drumuri către societate pentru mai multe persoane cu dizabilități.

Elena Gavrilita_1

Un sfat valoros

Cel mai important sfat pe care l-aș da viitoarelor modele DARE este că indiferent de dizabilitatea pe care o au, trebuie să fie tari și să nu cedeze atunci când apar dificultăți. Fiți lumină și lăsați lumina să strălucească prin voi.

Distribuie articolul: