După divorțul de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu părea că și-a găsit fericirea alături de Cătălin Tomată, bărbatul căruia i-a și dăruit un copil. Iată însă că poveștile nu au întotdeauna finaluri fericite, iar presa autohtonă speculează despărțirea celor doi după doar doi ani de relație.

Potrivit presei din România, Elena Băsescu și Cătălin Tomată nu ar mai formă un cuplu deja de ceva vreme, deși nu își doresc să facă declarații publice pe această temp. Fiica fostului președinte a declarat că nu va mai îmbrăca niciodată rochia de mireasă fiindcă, cel mai probabil, după divorț nu mai crede în instituția căsătoriei, menționează adpm.ro.

Relația dintre Elena Băsescu și tatăl micuței Anastasia a început în anul 2017, iar fetița a apărut la scurtă vreme după debutul poveștii lor de iubire. Alături de mezină, dar și de Traian Jr. și Sofia, copiii Ellenei din căsnicia cu Bogdan Ionescu, cei doi păreau să se potrivească de minune.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au afișat ultima oară, în calitate de cuplu, în luna iunie a acestui an, la nunta unor prieteni. Luna trecută, EBA a petrecut vacanța la mare alături de cei 3 copii, fără Cătălin.

Acesta din urmă nu a participat nici la petrecerea dată de onomastica fostei Prime Doamne, Maria Băsescu. Tot fără partenerul ei a participat Elena și la botezul fetiței Elenei Udrea, la finele lunii spetembrie.

SURSA

Citește și: Elena Udrea și-a botezat fetița. Mama și fiica au purtat ținute de designer asortate (Foto)

Distribuie articolul: