Elena Băsescu numără zilele până când îşi va strânge în braţe cel de-al treilea copil, iar momentul se apropie cu paşi rapizi. Luna viitoare, ea şi iubitul ei, Cătălin Tomată, vor deveni părinţi de fetiţă.

O femeie gravidă poate fi îmbrăcată şi într-un sac, că nu-şi va pierde strălucirea şi starea de bine. Asta se vede cu ochiul liber din imaginile cu Elena Băsescu, surprinse recent de fotoreporterii din Romania.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, fiica lui Traian Băsescu pare că se simte minunat în luna a opta de sarcină. Ea și-a dus fiica la grădiniță, astfel a fost surprinsă pe o stradă dintr-un cartier din București.

Amintim că Elena Băsescu a anunțat despre a treia sarcină, în luna februarie, pe pagina sa de Facebook. „Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”.

Citește și: Elena Băsescu, prima apariție alături de iubitul mai tânăr (Foto)

Distribuie articolul: