Este unul dintre artiștii care investește mult în imaginea sa, dar și în producțiile pe care le prezintă publicului. În noul an, EL Radu vine cu noi surprize pentru fanii și admiratorii săi. Este vorba despre o piesă abia scoasă din studiourile de inregistrare la care, interpretul basarabean își dorește să realizeze un videoclip deosebit. Tu poți fi eroul lui!


Actorii producției vor fi persoane alese în urma unui casting, despre care cântărețul a anunțat chiar pe pagina sa de Facebook. Iată despre ce este vorba:

„Avem nevoie de o domnișoară – 20-24 ani și băiat – 23-25 ani. Vor fi cuplu în clip, așa că atenție să nu apară gelozie pe urmă. Mai avem nevoie de un domn cu vârsta curprinsă între 35-40 ani. Va fi un pilon important în videoclip”, a precizat EL Radu.

15400575_1264409170272433_8837856561737878862_n

Citește și: EL Radu se laudă cu o nouă piesă lansată în România. Ascultă single-ul „Replay” (Audio)

Interpretul a mai menționat că, din anumite motive, piesa nu poate fi lansată de una singură, însă promite a fi una ce va cuceri toate topurile:

„Veți întreba unde puteți asculta piesa. Ea este gata de două luni, însă circumstanțele nu permit să o lansăm ca „single”. Va fi o lansare dublă. Ce pot să vă spun e că este o baladă pop-rock, melodia a fost compusă în Moldova, textul în Chișinău și Simferopol, aranjamentul a fost realizat de o echipă de estonieni stabiliți în Spania și, pentru ca o piesă să aibă un sunet bun, ai nevoie de un Mastering pe măsură. Acesta a fost făcut în Londra. Cred că o să vă placă. Cât am muncit la piesa asta, nu am muncit niciodată”.

Pentru a vă înscrie la casting, expediați pozele, filmulețele și informațiile proprii pe adresa: elradu.project@gmail.com

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: