Acum trei ani Janna Friske s-a stins din viața în urma unei lupte îndelungate cu o boală grea. Artista fusese diagnosticată cu cancer cerebral, și după un tratament anevoios și îndelungat a decedat.

Regretata artistă a lăsat în urma sa un copil mic, rudele și soțul, cu toții îndurerați. Imediat după decesul Jannei Friske un conflict a luat naștere între soțul și tatăl ei. Acest conflict a avut mai multe subiecte: micuțul Platon, dar  și moștenirea lăsată de Janna Friske.

Recent, un fost dansator, din trupa Jannei a dezvăluit că el a fost iubitul secret al artistei. Potrivit lui, aceștia au trăit o frumoasă de dragoste. Mai mult, ei planificau să se căsătorească și întemeieze o familie.

„ Eram dansator la ea în trupă. Odată, după un concert, am decis să ieșim împreună în oraș. Am condus-o până acasă, iar ea își dăduse seama la un moment dat că nu avea cheile de la apartament. Așa ca am invitat-o la mine și așa a început relația noastră. Ne întâlneam în secret, relația noastră era o taină, pentru că Janna nu a vrut niciodată sa facă publică viața sa privată”, a dezvăluit Piotr.

 

Idila dintre ei  s-a stins la un moment dat, din cauza popularității Jannei Friske, notează paparazzi.ru.

Citește și: Janna Friske are probabil cea mai devotată prietenă din lume!

Distribuie articolul: