Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și vorbește deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, filmată chiar în casa vedetei.

Actualul iubit al vedetei este consulul Românie în Libia, astfel acesta petrece mult timp în afara țării, dar care este secretul ca relația celor doi să meargă? La această întrebare a răspuns Andreea în cel mia recent interviu. Secretul – sunt  weekend-urile în care se deconectează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, care se străduie să fie cât mai mult timp în țară. Andreea a mai spus că aceste weekend-uri petrecute împreună au devenit o regulă.

Citește și: Andreea Marin a fost în vacanță cu iubitul și fiica ei! „Este o plăcere să văd că suntem trei”

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă.”

Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, spune Andreea.

Citește și: Noi poze cu Andreea Marin și iubitul ei! Zâna s-a plimbat cu Adrian și Violeta într-un centru comercial (Foto)

 

Distribuie articolul: