Se spune despre bărbați că se gândesc doar la relații intime când o femeie este alături și că unii dintre ei doar asta vor. Ei bine, în mare parte este adevărat. Există bărbați care nu sunt adepții relațiilor de lungă durată. Astrele ne dezvăluie care sunt cele două zodii de bărbați care vor doar amor de la femeile din viața lor. Aceștia le vor cuceri și vor face tot posibilul să le intre în inimă și în minte până vor obține ce își doresc, adică sex.


Unul dintre acești bărbați este născut sub un semn de aer, iar celălalt sub un semn de foc. Primul este maestru în vorbe dulci și mieroase. Doar cu o singură replică pot înmuia orice femeie. Acest bărbat se descurcă de minune să atragă femeile în patul lui, fără a deschide vreun subiect despre amor pentru a nu-și da seama care sunt intențiile lui de fapt.

Celălalt bărbat, cel născut sub un semn de foc, este cunoscut pentru stilul său haotic de viață, dar ales pentru numeroasele lui aventuri. Când vine vorba de sex, este pus doar pe rele, însă într-un sens bun, desigur. Acești nativi nu sunt adepții relațiilor de lungă durată pentru că nu le place să dea explicații sau să facă compromisuri pentru parteneră. Totuși, dacă va exista situația în care va merge la altar și va face pasul cel mare, acești nativi vor fi mereu infideli.

Este vorba despre bărbatul Leu și bărbatul Balanță – cuceritorii zodiacului.

Există, totuși niște diferențe mari între acești doi nativi. Dacă bărbatul balanță vrea să păstreze o aparență și se dă drept cel mai romantic bărbat existent, bărbatul leu nu se teme să arate că se gândește doar la amor. Totuși, ambele zodii au șanse mici să întemeieze o familie. Adoră aventurile sau relațiile deschise, fără angajamente și nu urmăresc nimic altceva decât plăcere fizică. De asemenea, leul este o zodie greu de iubit. Se știe foarte bine faptul că leul este o persoană dinamică și puternică cu care nu multă lumea poate ține pasul. Pentru a cuceri un nativ din această zodie este nevoie de mari eforturi pentru că sunt pretențioși.

 

Bărbații balanță sunt maeștri în arta manipulării și te vor face să îți dorești ceea ce vor ei. Te pot juca pe degete după bunul plac și nu le place să dea explicații niciodată. Cel mai probabil doar tu și el veți știi despre relația voastră.

Sursa

Distribuie articolul: