Venirea pe lume a Miei s-a răsfânt și asupra fizicului Polinei Gagarina. Artista s-a recuperat de minue în cele 3 luni de când e mamă de fetiță, iar astăzi își reafișează cu mândrie silueta în costum de baie. Cât de bine arată, vedeți mai jos.

La 3 luni de la nașterea celui de-al doilea copil, Polina Gagarina și-a luat o nouă vacanță. Artista se află, împreună cu familia sa, într-o escapadă pe litoralurile din Turcia, oprindu-se la un hotel de 5 stele.

Călătoria la mare a fost un motiv în plus, pentru interpretă, de a-și afișa corpul bine lucrat pe parcursul acestor 3 luni, când a respectat și diete chinuitoare.

Открыли сезон! 🏖 купальник @eres #eresgirl #полинагагарина #море #солнце #песок #гагаринапоехали #гагаринаполетели

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on

Despe faptul că a urmat o dietă foarte strictă, Polina a mărturisit ea însăși, după ce a născut:

Pe parcursul sarcinii, am adăugat mult în greutate. Cât? Nu știu, pentru că nu m-am cântărit din ianuarie. De ce? Pentru că m-am temut. M-am temut că voi vedea același număr de kilograme ca și în prima sarcină – unul considerabil. De aceea nu m-am putut lăuda cu poze în care să apar cu abdomenul plat, într-o săptămână după ce am născut. Pot spune doar că urmez o dietă aspră, practic și exerciții, iar efectul e unul pe măsură.”

Vedeți și voi cât de rapid s-a recuperat într-un termen atât de scurt, din dorința de a reveni pe scenă:

Foto: Instagram

Share post with: