De Crăciun şi Anul Nou, există mai multe tradiții frumoase, respectate în tot arealul românesc. Colindul este parte din ele, vestind din casă în casă despre Nașterea Domnului. Pentru al doilea an consecutiv, EduJoc primește colindătorii și le oferă jucării în loc de bani sau dulciuri.

„Vă aşteptăm cu drag,
Să ne colindați la prag,
Ne urați cu veselie,
Şi vă dăm o jucărie!!!”

Cu mic, cu mare, vă aşteptăm cu un colind, la Atelierul EduJoc – Jucarii educative din satul Floreni să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii Naşterii Domnului”, este mesajul postat de EduJoc pe pagina de Facebook.

Astfel, în  loc de tradiționalele dulciuri sau bani, colindătorilor vor primi din partea gazdei jucării educative pentru copiii de la 1 la 99 ani. Jucării ce au scopul de a dezvolta memoria, creativitatea, inteligența și de a distra.

Organizatorii spun că anul trecut au fost colindați și pe online, cei care nu au putut ajunge la ei, le-au expediat video cu copiii lor cântând colinde specifice sărbătorilor de iarnă.

„Grea misiune pentru Mihaela să colinde în timp ce frățiorul loveşte mingea şi aleargă prin cameră, dar s-a descurcat de minune!”

Sursa: Facebook