Se dă startul fotbalului adevărat! Astăzi are loc ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2014, dar şi primul meci al competiţiei din cadrul CM, unde vom putea admira prestaţia țării gazde, Brazilia, dar şi a Croaţiei. 

Cea de-a 20-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal are loc în Brazilia între 12 iunie și 13 iulie 2014, iar cu această ocazie „VIP magazin” nu a scăpat ocazia să mai lanseze un proiect inedit, legat de fotbal de această dată. 

Rusia

Pe site-ul www.vipmagazin.md a început deja bătălia pentru titlul de campioană a  „Echipei de Vis”, etapă care se va încheia cu un eveniment special, odată cu finalizarea CM. În cadrul marelui eveniment dedicat CM, revista „VIP magazin” va premia participantele care au acumulat cele mai multe voturi  şi va desemna „Marea Campioană” a acestui concurs. 

Fifa Olanda

Cele 32 de participante vor putea fi admirate şi în cadrul unui supliment care va include atât poze incendiare cu 32 de fete ce reprezintă ţările participante în CM, o prezentare a echipelor de fotbal cât şi programul meciurilor. Suplimentul va apărea odată cu numărul de colecţie din  a revistei „VIP magazin”.

Brazilia

Franta

Intră pe www.vipmagazin.md şi votează ţara pe care o susţii la Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din acest an sau fata care îţi place cel mai mult. 

Portugalia

Votează-ţi campioana!

P

Distribuie articolul: